Cégünkről

Társaságunk 1992-ben alakult Bense és Társa Bt. néven az egykori VOLÁNSPEC dolgozóival kiegészülve, majd 2001-ben átalakult és cégformát váltva Bense és Társai Kft. lett.

Cégünk fõ tevékenysége: 5229’08 Egyéb szállítást kiegészítő szolgáltatás

  • speciális gép, nehéztárgy és egyéb berendezések kézi- és gépi mozgatása, rakodása, szállítása,
  • ipari üzemek komplett költöztetése

A cég jelenleg 9 fővel dolgozik. A Kft. gépesítettsége és nagy szakmai tapasztalattal bíró dolgozói biztosítják a vállalt feladatok szakszerű, precíz és balesetmentes elvégzését. Egyes munkafeladatok esetén természetesen alvállalkozókat is bevonunk. Így tevékenységünkkel más vállalkozások számára is munkaellátást biztosítunk.

Munkatársaink a 2004. május 1-tõl hatályba lépett EU szabványoknak megfelelő munkavédelmi- és tűzvédelmi oktatásban részesülnek. Gépszállítóink munkavédelmi vizsgaigazolással rendelkeznek, mely vizsga alapját a Kft. belső szabályozásai és az 1993. évi XCIII. törvény képezi, valamint teherkötözői és részben targoncakezelői munka végzésére jogosító vizsgával is rendelkeznek.

A munkafeladatokat technológiai munkautasítások alapján végezzük, melyek célja a baleset- és sérülésmentes munkafolyamatok megoldása, a dolgozók felelősségének és kötelességének tudatosítása.